Speranța României la Olimpiadă, amendată de politiști cu 2000 de RON

Elena Andrieș și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, la Gala Premiilor Alexandrion

Elena Andrieș și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, la Gala Premiilor Alexandrion

Este campioană europeană și una dintre sportivele de la care sperăm la o medalie olimpică la Tokyo, anul viitor. Elena Andrieș nu a scăpat însă de rigorile legii și a fost amendată pe durata stării de urgență.

Pandemia de COVID-19 i-a adus Elenei Andrieș momente neplăcute. Pe lângă antrenamentele în izolare, campioana europeană la haltere din 2018 și 2019 a mai trecut printr-o situație delicată. Ea a fost amendată de poliție pentru că nu a avut completată declarația pe propria răspundere. Elena Andrieș a ieșit din localitate ca să facă rost de materiale pentru a-și continua antrenamentele specifice de haltere.

Poliția a amendat-o, chiar dacă este triplă campioană europeană

Elena Andrieș pe primul loc ca Campionatul European de haltere de la Batumi 2019.
Sursa foto: Libertatea

“M-am dus la Galați ca să îmi mai iau niște materiale pentru antrenament și m-au amendat. Aveam o declarație, dar era completată de prietenul meu și nu am știut că trebuie să fiu și eu trecută acolo și m-au amendat. Mi-au dat 2000 de RON. Am încercat să le explic, dar nu au fost atât de blânzi cu mine. Asta e, am trecut peste, mi-a trecut supărarea. “, a povestit întâmplarea Elena Andrieș.
Urmăriți interviul integral, AICI!

Tripla campioană europeană la haltere este prima sportivă cunoscută din România care a fost amendată pe timpul pandemiei de coronavirus. Potrivit ministrului de interne Marcel Vela, de la începutul stării de urgenţă până la finalul lunii aprilie au fost aplicate în România 290.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 570 de milioane de lei, adică aproape 117 milioane de euro. Încă nu s-a precizat câți bani s-au și încasat până acum din aceste amenzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *