DS Goalkeepers Factory face al treilea camp de vară, la Predeal! Înscrie-te și tu! (P)

LOCURILE SUNT LIMITATE ! DS Goalkeepers Factory vă invită să vă înscrieți la cea de-a treia editie a camp-ului de vară, de la Predeal!

Se considera loc rezervat la camp, doar in momentul in care se va achiata un avans de minim 250 ron!! Avansul se RETURNEAZA doar daca, din motive de sanatate, copilul nu mai poate participa la camp !! Dupa colaborarea excelenta din anii trecuti, si anul acesta, sponsorii tehnici ai camp-ului sunt FUNDATIA ALEXANDRION si firma de echipament sportiv pentru portari, HO SOCCER ROMANIA, acestia oferindu-le copiilor mingii, cate o pereche de manusi si un tricou de prezentare si antrenament inscriptionat!!

Am asteptat relaxarea restrictiilor pentru a ne putea intalni si desfasura cantonamentul in cele mai bune conditii de cazare si antrenament ! De la an la an, ne dorim sa fim mai buni, sa venim in intampinarea copiilor cu cele mai noi mijloace de antrenament, cat si cu programe teoretice necesare in dezvoltarea unui sportiv de performanta !Camp-ul se va desfasura pe o perioada de 4 nopti /5 zile si se va lucra exclusiv pe categorii de varsta apropiata ! Vor fi 8 (opt) antrenamente adaptate fiecarei categorii de varsta care vor cuprinde initierea,dezvoltarea si consolidarea calitatilor fizice, tehnice, tactice si psihologice specifece postului de portar…cat si partea de refacere dupa efort (piscina) si o sedinta video !!

Tot programul va fi foarte bine structurat si respectat, atat de mebrii staff-ului, cat si de catre copiii participanti la camp !!! Suntem nerabdatori sa ne revedem cu toti participantii din anii trecuti, dar si cu noi aspiranti ai celui mai frumos post dintr-o echipa, acela de Portar de Fotbal!!

Va asteptam cu forte proaspete!! INDRAZNESTE SA FII UNIC !! PENTRU ALTE DETALII NU EZITATI SA NE CONTACTATI PE MESAGERIA PAGINII NOASTRE SAU TELEFONIC la 0743 697 818!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *