Kineto Fit, partener al evenimentelor sportive organizate de Alexandrion Group

Kineto Fit este alături de Ionel Dănciulescu și alexandrion Group

Kineto Fit este alături de Ionel Dănciulescu și Alexandrion Group

Vedete din lumea fotbalului precum Ionel Danciulescu, Ovidiu Herea sau Marius Niculae au participat la meciul demonstrativ organizat de Alexandrion Group pe frumoasa arena din Berceni.

Meciul a avut si o componenta caritabila, cu scopul de a  ajuta un tanar junior al clubului de fotbal din Berceni, care intampina probleme serioase de sanatate. Meciul a fost disputat intre selectionata Alexandrion Group si o echipa ce a reprezentat Ilfovul.

Din echipa Alexandrion Group au facut parte fosti fotbalisti si actuali antrenori precum Mugur Bolohan, Gigel Coman, Dan Balauru, Ionel Danciulescu sau  Gabi Manu, dar si directorul de marketing sportiv al Alexandrion Group, Valentin Popescu.

La meciurile demonstrative KinetoFit are grijă de jucătorii implicați în aceste evenimente deosebite

KinetoFit este locul care răspunde nevoilor corpului dumneavoastră și care aduce soluții inovatoare de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. Centrul este dotat cu tehnologie de ultimă generație, care asigură confort și siguranță.

La KinetoFit, fiecare pacient primește tratamentul adecvat nevoilor sale, devenind astfel mai bun din punct de vedere fizic si psihic. Recuperarea pacinetului și controlul deplin asupra sănătății proprii sunt principalele obiective. Aici se face primul pas spre schimbarea stilului de viață.

Contact KinetoFit

Strada Banu Antonache 51, etaj 1(zona Floreasca)
Sector 1, București

Telefon: 0766 593 500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *