Nikodemus Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului: “Sunt primul câștigător al unui tricou galben important, după criza provocată de COVID-19. Nu este rău, nu?”

Nikodemus Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului

Nikodemus Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion în prologul Turului Ciclist al Sibiului a avut un câștigător surpriză, pe germanul Nikodemus Holler, de la echipa Bike Aid. Ciclistul în vârstă de 29 de ani a beneficiat de condiții meteo mai bune și s-a impus în fața favoriților.

“Totdeauna este frumos să câștigi tricoul galben. Acest lucru te face să te simți incredibil, mai ales că fiecare cursă este specială. Pentru mine a fost incredibil să câștig acest prolog și să încep prima etapă îmbrăcat în tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion.”, a spus primul câștigător de tricou galben din prima cursă importantă de ciclism de la reluarea sezonului.

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion a fost un moment de neuitat pentru germanul Nikodemus Holler. “Pentru mine și pentru echipa mea este cea mai mare victorie a sezonului. Sunt primul câștigător a primei curse importante de după întreruperea sezonului care a avut loc în martie din cauza COVID-19. Nu este prea rău, nu?”, a spus cel care era considerat o mare speranță a ciclismului din țara sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *