Padbol România și Fundația Alexandrion, împreună și de 8 Martie!

Padbol România și Fundația Alexandrion, împreună si de 8 Martie!

Padbol România și Fundația Alexandrion, împreună si de 8 Martie!

Ieri a fost zi de mare sărbătoare la CSN Lia Manoliu, care, împreună cu Asociația Româna de Padbol au organizat un eveniment dedicat zilei de 8 Martie.

Iar invitatele de onoare au fost cele peste 30 de fotbaliste junioare ale clubului ACS Dream Team București, care, înaintea reînceperii meciurilor de campionat, au venit să se antreneze și la Padbol! 

Și acest lucru nu se întâmplă doar de 8 martie, ci va deveni o permanență, pentru că Irina Giurgea, manager de club și antrenor, a înțeles foarte bine valoarea antrenamentelor de padbol pentru fotbaliști.  Ea iși dorește să urmeze exemplul Academiei Gheorghe Hagi și să crească astfel, prin Padbol, tehnica, viteza de reacție și coodonarea sportivelor sale.

De ce această viziune și simț tehnic la Irina? Deja stiți probabil, ea este proaspată posesoare a Licenței Pro, și singura femeie care a stat alături de Mirel Rădoi și Adrian Mutu, pe băncile acestor cursuri.

Și pentru ca Irina e și selecționer la lotul Under 16, și secund la naționala de senioare, i-a fost lansată invitația la padbol  și împreună cu reprezentantele României la fotbal feminin.

ACS Dream Team București

Flori, mingi distracție șii zambete, asa s-ar descrie experiența deosebită a fotbalistele de la ACS Dream Team București, care, pe lânga bucuria jocului de padbol, au primit fiecare câte un trandafir rosu, oferit cu drag din partea conducerii Complexul Sportiv National “Lia Manoliu”,  prin persoana Dlui Director Stefan Rohnean, care le-a tratat pe fiecare ca pe niște, mai mici sau mai mari, domnișoare. 

Încantate de flori, s-au bucurat apoi ca niște adevarate fotbaliste, de cele peset 40 de mingi de fotbal, oferite de partenerul permanent al Asociației Române de Padbol, cunoscuta Fundație Alexandrion. 

Elisabeta Gherghișan, președintele Asociației Române de Padbol, prezentă și ea la eveniment, ne-a mărturisit că anul 2021 va fi un an plin de evenimente deosebite, si ne invita sa “fim cu ochii pe ele”, în special  pe cele 4 ediții ale Romanian Padbol Tour care vor fi anuntate in curand pe Facebook si www.padbol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *